Τρίκαλα: Καθηγητές από 11 χώρες της Ευρώπης, θα διδάξουν σε 42 διεθνείς φοιτητές από 21 χώρες όλου του κόσμου!

olympus2WEB
φωτό: Με νέους μας φοιτητές και τον  Διευθυντή του ΜΠΣ, Καθηγητή, Παπαϊωάννου Α. σε εκδρομή στον Όλυμπο που διοργανώθηκε από το πρόγραμμα.

Στα Τρίκαλα, στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί, 25-29 Ιανουαρίου 2016, το υψηλής ποιότητας εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων του «European Master in Sport & Exercise Psychology», αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολυπολιτισμική διάσταση φοίτησης σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα διεθνούς κύρους, που προσφέρει τη δυνατότητα για κινητικότητα στο εξωτερικό και απόκτηση διπλού πτυχίου.

Στο Εντατικό αυτό Πρόγραμμα θα διδάξουν
καθηγητές από 11 χώρες της Ευρώπης 
σε 42 μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες που προέρχονται 
από 21 χώρες από όλο τον κόσμο 

Συγκεκριμένα 10 από την Ευρωπαϊκή Ένωση και 11 εκτός. Οι φοιτητές, φοιτούν σε 8 Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών,  «European Master in Sport & Exercise Psychology» (EMSEP).  

Έτσι, φοιτητές από : Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ινδία,
Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Καναδά, Καναδά-Σερβία, Κένυα,
Κολομβία, Κύπρο, Νησιά Φερόες, Νιγηρία, Ολλανδία, Παραγουάη, Σερβία,
Σουηδία, Ταϊλάνδη, Φινλανδία,
θα φιλοξενηθούν για λίγες μέρες στην πόλη των Τρικάλων
σε μια μοναδική ευκαιρία συνύπαρξης
τόσων διαφορετικών εθνικοτήτων.

intensive students2Φωτό: χώρες από τις οποίες προέρχονται οι φοιτητές του προγράμματος  που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα. (Λινκ στον χάρτη ΕΔΩ)

Πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων, που γίνεται πόλος έλξης διεθνών μεταπτυχιακών φοιτητών που στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. Πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Καθηγητών από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης στο χώρο της Αθλητικής Ψυχολογίας.

Οι καθηγητές προέρχονται από πανεπιστήμια των χωρών:
Φινλανδία, Δανία, Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Σουηδία,
Γαλλία, Νορβηγία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ολλανδία.

Το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, έχει οδηγήσει σε έρευνες και διεθνείς δημοσιεύσεις σε συνεργασία με πολλά διεθνή πανεπιστήμια, έχουν αποφοιτήσει με μεταπτυχιακό δίπλωμα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας πάνω από 20 διεθνείς φοιτητές, ενώ 5 απόφοιτοι των Τρικάλων κάνουν διδακτορικές σπουδές με υποτροφίες των πανεπιστημίων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, Αγγλίας και Αυστραλίας.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ κάντε κλικ ΕΔΩ


 Το πρόγραμμα των διαλέξεων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ


 Olympus4halfWeb

Olympus3halfWeb
φωτό: Με νέους μας φοιτητές και  τον  Διευθυντή του ΜΠΣ, Καθηγητή Παπαϊωάννου Α. σε εκδρομή στον Όλυμπο που διοργανώθηκε από το πρόγραμμα.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 2031 times