Περίοδος Αιτήσεων για το ΠΜΣ "Ψυχολογία Αθλητισμού, Άσκησης και Φυσικής Αγωγής"

2 resized

 

 Σας ανακοινώνουμε πως έχει ξεκινήσει η περίοδος αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών "Ψυχολογία του Αθλητισμού, της Άσκησης και της Φυσικής Αγωγής" στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται σε ένα φιλικό και διαπολιτισμικό περιβάλλον, παράλληλα με το "European Master in Sport and Exercise Psychology" στο οποίο φοιτούν φοιτητές από το εξωτερικό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα Αγγλικά ενώ οι φοιτητές έχουν και τη δυνατότητα μετακίνησης στο εξωτερικό μέ την υποστήριξη του Προγράμματος Erasmus+. Το Μεταπτυχιακό μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3 εξάμηνα (με ή χωρίς εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής).

Το Πρόγραμμα είναι το πρώτο του χώρου στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη. Το διδακτικό προσωπικό περιλαμβάνει μέλή διοικητικών συμβουλίων διεθνών Εταιριών Αθλητικής Ψυχολογίας ενώ οι φοιτητές επωφελούνται και από τη διδασκαλία από κορυφαίους καθηγητές του χώρου από το εξωτερικό. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας μέσω του ακόλουθου συνδέσμου (https://postgrad.pe.uth.gr/pse/index.php/el/) και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2431047019 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πρώτη περίοδος αιτήσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαϊου.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 1398 times