Phone

γραμματεία: msc-emsep@uth.gr

Αίτηση Εισαγωγής

DSC 4821WEBS
φωτό: φοιτητές του προγράμματος


2 Περίοδοι Αιτήσεων: 

1η περίοδος:1 Μαρτίου έως 31 Μαΐου

2η περίοδος: 15/7-31/8 (μπορούν να αιτηθούν ξανά όσοι απέτυχαν στην πρώτη περίοδο)


Παρακαλούμε πολύ οι αιτήσεις λόγω covid,  να κατατίθενται ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με όλα τα παραστατικά σε pdf για την επιτάχυνση των διαδικασιών. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.


Προαπαιτούμενα:

1) Βασικό πτυχίο. Αίτηση εισαγωγής δικαιούνται πτυχιούχοι:

  • Τ.Ε.Φ.Α.Α.,
  • Ψυχολογίας
  • Παιδαγωγικών Τμημάτων
  • Συναφών ειδικοτήτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντιστοίχων Τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής
  • Πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 12γ του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114 Α΄).

Το 25% των εισακτέων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογία του Αθλητισμού, Άσκησης και Φυσικής Αγωγηής θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ή συναφών Πανεπιστημιακών Σχολών/Τμημάτων της ημεδαπής ή αντιστοίχων τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής (υποβάλλεται αναγνώριση τίτλου από το ΔΟΑΤΑΠ). Σε περίπτωση που ο όρος αυτός δεν ικανοποιείται, ο τελευταίος της κατάταξης των επιτυχόντων θα αντικαθίσταται από τον πρώτο της κατάταξης των επιτυχόντων με το σχετικό πτυχίο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, για επιπλέον διευκρινήσεις, αν δεν εμπίπτετε στις παραπάνω κατηγορίες.

2) Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου  Lower (Δεκτά γίνονται τα  πτυχία που αναγνωρίζονται και από τον ΑΣΕΠ)


 Βήματα Αίτησης


Κατεβάστε την Αίτηση από τον Κατάλογο των Εντύπων.
Συγκεντρώστε όσα παραστατικά διαθέτετε από τα αναφερόμενα στο έντυπο "Ειδικό Σύστημα Μορίων". Στο έντυπο αυτό μπορείτε να υπολογίσετε κατά προσέγγιση πόσα μόρια συγκεντρώνετε.
Οι αιτήσεις να κατατίθενται  ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις και ο φάκελος των παραστατικών, ταχυδρομήστε το ντοσιέ, ή προσκομήστε το οι ίδιοι, εντός των ημερομηνιών,  στη διεύθυνση:

ΠΜΣ Ψυχολογία Αθλητισμού, Άσκησης και Φυσικής Αγωγής
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Καρυές 42 100 Τρίκαλα
τηλ. +30 2431047019
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Κατάλογος Εντύπων για την αίτηση


Απαραίτητα έγγραφα για κατέβασμα προκειμένου να κάνετε την αίτησή σας. Παρακαλώ πατήστε πάνω στους τίτλους.

Download1

Αίτηση Μεταπτυχιακού

Πρόταση Έρευνας (η πρόταση δεν είναι υποχρεωτική αλλά δίνει επιπλέον μόρια)


Διαδικασία αιτήσεων/επιτροπή αξιολόγησης


Οι αιτήσεις των υποψηφίων με τα συνημμένα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διαβιβάζονται στην Επιτροπή Επιλογής Μεταπτυχιακών Φοιτητών στις 2 προαναφερόμενες περιόδους.
Στα μέσα Ιουνίου βγαίνουν τα αποτελέσματα της α΄ περιόδου αιτήσεων και στα μέσα Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα της β΄περιόδου των αιτήσεων. Το εξάμηνο ξεκινάει στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Έργο της Επιτροπής είναι τα παρακάτω:

  • Έλεγχος των αιτήσεων ως προς το έγκαιρο της υποβολής τους.
  • Έλεγχος της γλωσσικής επάρκειας. Η βασική γνώση της Αγγλικής γλώσσας τεκμηριώνεται κατά το ελάχιστο με πιστοποιητικό Lower. Από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται οι κάτοχοι προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Αγγλόφωνου Πανεπιστημίου.
  • Έλεγχος και αξιολόγηση όλων των υποβληθέντων πιστοποιητικών.

Κόστος Προγράμματος


Συνολικό κόστος Προγράμματος: 4.000 ευρώ σε δύο ισόποσες δόσεις  των 2.000 ευρώ στην αρχή κάθε έτους(επικοινωνήστε με τη γραμματεία για περισσότερες διευκρινίσεις).


Έντυπα, για τους επιτυχόντες στο Πρόγραμμα


Εφόσον είστε στους επιτυχόντες του ΠΜΣ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ » και επιθυμείτε να κάνετε αποδοχή της θέσης σας,  σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε ή να καταθέσετε αντίστοιχα, στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού  τα ακόλουθα:

  1. Αίτηση Εγγραφής
  2. Φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σας
  3. Αποδεικτικό κατάθεσης των διδάκτρων (θα πρέπει να  καταθέσετε σε ειδικό Λογαριασμό της  ALPHABANK το ποσό της πρώτης δόσης. Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να γίνει η κατάθεση είναι ο εξής 310-00-2002-020927. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναφέρετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τον κωδικό του μεταπτυχιακού, ο οποίος είναι 5850, και το ονοματεπώνυμο σας.)
  4. Δύο φωτογραφίες 
  5. Αφού κάνετε την εγγραφή σας και πάρετε αριθμό μητρώου θα μπορέσετε να βγάλετε το πάσο σας ηλεκτρονικά πλέον στην παρακάτω ιστοσελίδα έχοντας μια φωτογραφία σας σκαναρισμένη στον υπολογιστή διότι θα σας ζητηθεί (https://submit-academicid.minedu.gov.gr/)

Download1

 Αίτηση Εγγραφής στο ΠΜΣ 

Αίτηση μη Αποδοχής Θέσης


Σας ευχαριστούμε πολυ για το ενδιαφέρον σας και περιμένουμε τις ερωτήσεις σας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter