Phone

γραμματεία: msc-emsep@uth.gr

Intensive Course in Sport & Exercise Psychology

olympus2WEB
φωτό: Με φοιτητές μας και τον  Διευθυντή του ΜΠΣ, Καθηγητή, Παπαϊωάννου Α. σε εκδρομή στον Όλυμπο που διοργανώθηκε από το πρόγραμμα.


The success of the Intensive Course 2017, 
prompted all university lecturers to organize it inTrikala again in 2018!


Το Πρόγραμμα


Καθηγητές από 10 χώρες της Ευρώπης, διδάξανε σε 42 διεθνείς φοιτητές από 24 χώρες όλου του κόσμου!

Στα Τρίκαλα, στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε  το υψηλής ποιότητας εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων του «European Master in Sport & Exercise Psychology», αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολυπολιτισμική διάσταση φοίτησης σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα διεθνούς κύρους, που προσφέρει τη δυνατότητα για κινητικότητα στο εξωτερικό και απόκτηση διπλού πτυχίου.

Στο Εντατικό αυτό Πρόγραμμα δίδαξαν
καθηγητές από 10 χώρες της Ευρώπης 
σε 42 μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες που προέρχονται 
από 24 χώρες από όλο τον κόσμο 

intensive students2Φωτό: χώρες από τις οποίες προέρχονται οι φοιτητές του προγράμματος.  (Λινκ στον χάρτη ΕΔΩ)

Πρόκειται για ένα εξαιρετικής ποιότητας εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων, που γίνεται πόλος έλξης διεθνών μεταπτυχιακών φοιτητών που στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης. Πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Καθηγητών από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης στον χώρο της Αθλητικής Ψυχολογίας.Το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, έχει οδηγήσει σε έρευνες και διεθνείς δημοσιεύσεις σε συνεργασία με πολλά διεθνή πανεπιστήμια, έχουν αποφοιτήσει με μεταπτυχιακό δίπλωμα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας πάνω από 20 διεθνείς φοιτητές, ενώ 5 απόφοιτοι των Τρικάλων κάνουν διδακτορικές σπουδές με υποτροφίες των πανεπιστημίων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ, Αγγλίας και Αυστραλίας.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter