16ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το 16ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα 26-28 Μαΐου και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την παρακολούθησή του.
 
Η θεματολογία του εστιάζει σε ποικίλους τομείς της Ψυχολογίας του Αθλητισμού και της Άσκησης, όπως βελτίωση της απόδοσης, παρακίνηση για άσκηση, φυσική δραστηριότητα για υγεία. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://www.sportpsychology.org.gr).
 
Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε καταξιωμένους Καθηγητές και ερευνητές του χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική γλώσσα (απογεύματα Παρασκευής και Σαββάτου) και στην Ελληνική γλώσσα (πρωινά Σαββάτου και Κυριακής).
 
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής.
 
Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Ψυχολογίας της Άσκησης και του Αθλητισμού με Πρόεδρο τον Καθηγητή Παπαϊωάννου Αθανάσιο και το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής με διευθυντή τον Καθηγητή Αντώνη Χατζηγεωργιάδη.
 
Σας περιμένουμε όλους.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.sportpsychology.org.gr
 
Ο Διευθυντής του Συνεδρίου,
Γαλάνης Ευάγγελος
Επίκουρος Καθηγητής
Τ.Ε.Φ.Α.Α. Π.Θ.
 
2
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 287 times