2η περίοδος Αιτήσεων: Μεταπτυχιακό ΠΣ "Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού" 15/7-31/8

ΤΕΦΑΑ ΠΘ, Τρίκαλα


Σε μπλοκ μαθημάτων, στα αγγλικά.
Διάρκεια: 1,5 ή 2 έτη (ανάλογα με το αν θα πραγματοποιηθεί διατριβή)Το πρόγραμμα των μαθημάτων για κάθε εξάμηνο έχει ως εξής:
Α Εξάμηνο: 7 τριήμερα μπλοκ μαθημάτων (1 μπλοκ / 2 εβδομάδες)
Β Εξάμηνο: Μια έως δύο εβδομάδες εντατικών μαθημάτων & 4 διήμερα μπλοκ μαθημάτων (1 μπλοκ /μήνα).
Γ Εξάμηνο: 4 διήμερα μπλοκ μαθημάτων (1 μπλοκ/μήνα).


Περίοδος Αιτήσεων


 

2η περίοδος αιτήσεων: 15/7-31/8


Σκοπός


Σκοπός του Π.Μ.Σ. «Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού» είναι η εξειδίκευση των φοιτητών και φοιτητριών στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς σε χώρους φυσικής αγωγής, άσκησης και άθλησης και στην πρακτική εφαρμογή αυτής της γνώσης για την προαγωγή της υγείας και της ποιότητας ζωής.

Η Ψυχολογία της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού επικεντρώνεται στην κατανόηση των ψυχολογικών παραγόντων που λαμβάνουν χώρα στη σχολική φυσική αγωγή, στον αθλητισμό, και στην άσκηση.
Μελετά τις συμπεριφορές, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων που συμμετέχουν σε χώρους άσκησης και άθλησης, για παράδειγμα, αθλητές, ασκούμενους σε γυμναστήρια και σε κέντρα αποκατάστασης, προπονητές, μαθητές και καθηγητές φυσικής αγωγής, γονείς, φιλάθλους, διοικητικούς παράγοντες, κλπ.


Μεταπτυχιακός Τίτλος


Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με τίτλο «Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού».


Γλώσσα:


Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στα Αγγλικά, ενώ οι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν τις εργασίες τους, είτε στην Ελληνική, είτε στην Αγγλική γλώσσα.


Αίτηση εισαγωγής δικαιούνται πτυχιούχοι:


Τ.Ε.Φ.Α.Α.,
Ψυχολογίας
Παιδαγωγικών Τμημάτων
Συναφών ειδικοτήτων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αντιστοίχων Τμημάτων ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής
Πτυχιούχοι Τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 12γ του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ 114 Α΄).

Βασικές προυπόθέσεις
Το πτυχίο των βασικών σπουδών
Η επάρκεια Αγγλικής γλώσσας, όπως καθορίζεται στο έντυπο "Ειδικό Σύστημα Μορίων" (επίπεδο lower (βασικό) και Proficiency (επιπλέον μόρια).
Επιπλέον μόρια, δείτε εδώ: http://postgrad.pe.uth.gr/pseold/images/stories/downloads/nea_moria_MPS_2011.pdf 

Διαβάστε αναλυτικά:
http://postgrad.pe.uth.gr/pse/index.php/el/


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

EMSEP DUDA SYNEDRIO SMAL

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 1067 times