Ομιλία Θεοδωράκη Ι.: Βελτίωση της Ψυχολογίας του Δρομέα (Τρίκαλα, Πέμπτη 26/5)

afisa silogos dromeon trikala 2

ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


Την  Πέμπτη 26 Μαΐου  2016 και ώρα 18:30 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέματα:

Βελτίωση της ψυχολογίας του δρομέα
Ομιλητής θα είναι ο Θεοδωράκης Ιωάννης, Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα αναλυθούν ψυχολογικές στρατηγικές οι οποίες έχουν να κάνουν : α) με τους στόχους του δρομέα,  β) με τις τεχνικές συγκέντρωσης, γ) τους τρόπους σκέψης,  δ) την βελτίωση των χρόνων και  ε) τους τρόπους για να γίνει πιο ευχάριστη η προπόνηση.

«Το αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου»
Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Σούλας, Καθηγητής στον Κλασσικό Αθλητισμό, της Σ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο Καθηγητής, Δημήτριος Σούλας, θα μιλήσει για την προπόνηση του Μαραθωνίου στον μαζικό αθλητισμό.

Η εκδήλωση υλοποιείται από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των εγγραφών του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων 5 και 10 χλμ . Οι ομιλίες έχουν ως στόχο να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε θέματα σχετικά με την ψυχολογία και τον τρόπο προπόνησης του δρομέα για τα αγωνίσματα αντοχής. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Στον χώρο θα λειτούργει και σταντ όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου θα μπορούν να εγγραφούν στα αγωνίσματα του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίουτης Αθήνας.

Σας περιμένουμε!

afisa silogos dromeon trikala

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 942 times