Συγκίνηση στην Ορκωμοσία του ΤΕΦΑΑ ΠΘ

web
φωτό: Τον όρκο για τους αποφοίτους του Διδακτορικού κύκλου σπουδών διάβασε η αριστεύσασα, Δώρα Τζατζάκη, απόφοιτη του ΠΜΣ "Ψυχολογία της Άσκησης"


Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων, από αποφοίτους, τις οικογένειές τους και μέλη του Τμήματος, χθες (Τρίτη 29 Μαρτίου 2016)  στην ορκωμοσία της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η τελετή ορκωμοσίας του Τμήματός μας, έγινε παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή κ. Γεωργίου Πετράκου και του Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή κ. Γιάννη Κουτεντάκη.

Αποφοίτησαν 5 Υποψήφιοι Διδάκτορες, 28 μεταπτυχιακοί φοιτητές των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματός μας,"Ψυχολογία της Άσκησης"«Άσκηση & Υγεία»,  & «Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις» και 20 προπτυχιακοί φοιτητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους στην εξεταστική Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016.

Τον όρκο για τους αποφοίτους του διδακτορικού κύκλου σπουδών διάβασε η αριστεύσασα, Δώρα Τζατζάκη, απόφοιτη του Μεταπτυχιακού μας προγράμματος σπουδών "Ψυχολογία της Άσκησης".


Συγκίνηση προκάλεσε το δρώμενο χορού με αμαξίδιο
που διοργάνωσε και εκτέλεσε η φοιτήτρια του Τμήματός μας,
Χαρά Παπαγεωργίου με τον Παναγιώτη Φιλίππου


 Η ιδέα για το δρώμενο προσαρμοσμένου χορού που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε εκδήλωση ορκωμοσίας του ΤΕΦΑΑ, προέκυψε δύο χρόνια πριν, μέσα από συζήτηση του Κοκαρίδα Δημήτρη, Επίκουρου Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ ΠΘ και υπεύθυνου της ειδικότητας Ειδικής Φυσικής Αγωγής και των Ελιζάνα Πολλάτου και Νάντια Καραδήμου που διοργανώνουν πάντα θαυμάσιες εκδηλώσεις για το Τμήμα μας, μετά από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ειδικότητας κλειστών χώρων του ΤΕΦΑΑ στον μύλο των Ξωτικών. 

Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε τελικά χάρη στη συμβολή των δύο νέων. H Χαρά Παπαγεωργίου είναι τεταρτοετής φοιτήτρια της ειδικότητας ειδικής φυσικής αγωγής και χορεύτρια σύγχρονου χορού με εμπειρία σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, η οποία και επιμελήθηκε την όλη χορογραφία. Δίπλα της άξιος παρτενέρ, ο Παναγιώτης Φιλίππου, Τρικαλινός, απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος της ελληνικής Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο με ευρωπαϊκή συμμετοχή και αθλητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο «Αστέρας Τρικάλων».

Δείτε το δρώμενο στην σελίδα facebookhttps://www.facebook.com/dimitris.papageorgiou.5030?fref=nf


Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους και καλή σταδιοδρομία! 

Φωτογραφίες:

web horos

194 n
Από το δρώμενο προσαρμοσμένου χορού

IMG 0866 n
Η ορκωμοσία των διδακτόρων. Τον όρκο διάβασε η Δώρα Τζατζάκη απόφοιτη του ΜΠΣ "Ψυχολογία της Άσκησης"

IMG 0864 n
Οι απόφοιτοι του Διδακτορικού κύκλου σπουδών

197 web
Απόφοιτοι Διδακτορικού κύκλου σπουδών, Μεταπτυχιακού κύκλου και προπτυχιακοί μας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Read 2746 times