απο το Πανεπιστημιο Θεσσαλίασ

 

Thanasis Jamurtas (Programme Coordinator)

Thanasis Jamurtas (Programme Coordinator)

O Θανάσης Τζιαμούρτας είναι Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988), το Μάστερ από το Syracuse University (1993) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία/Βιοχημεία της Άσκησης από το University of North Carolina at Greensboro (1997). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 130 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 3200 δημοσιεύσεις.

Read more

Yannis Koutedakis

Yannis Koutedakis

O Γιάννης Κουτεντάκης είναι Καθηγητής Εργοφυσιολογίας. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1974), το Μάστερ από το Birmingham University (1984) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία από το Birmingham University (1991) . Έχει δημοσιεύσει πάνω από 170 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 4000 δημοσιεύσεις.

Read more

Giannis Giakas

Giannis Giakas

Giannis is an Associate Professor(Biomechanics) and Coordinates the Biomechanics Lab at IRETETH/CERTH. He received his BSc in Sports Science from the Aristotle University of Thessaloniki - Greece (1993) and his PhD in Biomechanics from Manchester Metropolitan University - UK (1998). He has published more than 70 peer reviewed papers and his work has received more than 1500 citations.

Read more

Yannis Fatouros

O Γιάννης Φατούρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο του από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1989), το Μάστερ από το Syracuse University (1991) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία/Βιοχημεία της Άσκησης από το University of North Carolina at Greensboro (1994). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 2000 δημοσιεύσεις.

Read more

Thanasis Tsiokanos

O Θανάσης Τσιόκανος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοκινητικής. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), και το διδακτορικό του στη Βιοκινητική από τη National Academy of Sports in Sofia, Bulgaria (1995). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 10 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 400 δημοσιεύσεις.

Read more

Christina Karatzaferi

Η Χριστίνα Καρατζαφέρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Φυσιολογία της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο της από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1993), το Μάστερ από το Loughborough University (1996) και το διδακτορικό της στην Εργοφυσιολογία από το Manchester Metropolitan University (2000). Έχει δημοσιεύσει περίπου 50 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 700 δημοσιεύσεις.

Read more

Giorgos Sakkas

O Γιώργος Σακκάς είναι Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Εργοφυσιολογίας. Απέκτησε το πτυχίο του από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1993), και το διδακτορικό του στην Κλινική Εργοφυσιολογία από το Manchester Metropolitan University (2001). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1100 δημοσιεύσεις.

Read more

Vasilis Gerodimos

O Βασίλης Γεροδήμος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Προπονητική. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), και το διδακτορικό του στην Προπονητική και Υγεία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1994). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 350 δημοσιεύσεις.

Read more

Yannis Theodorakis

O Γιάννης Θεοδωράκης είναι Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1982), και το διδακτορικό του στην Αθλητική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1992). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 70 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1000 δημοσιεύσεις.

Read more

Antonis Hatzigeorgiadis

O Αντώνης Χατζηγεωργιάδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ψυχολογία της Απόδοσης στον Αθλητισμό. Απέκτησε το πτυχίο του από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1993), το Μάστερ από το University of Exeter (1996) και το διδακτορικό του στην Αθλητική Ψυχολογία από το Loughborough University (2000). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 400 δημοσιεύσεις.

Read more

Nikos Zourbanos

O Νίκος Ζουρμπάνος είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ψυχολογία της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Απέκτησε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2002), το Μάστερ από το University of Wales (2003) και το διδακτορικό του στη Φυσική Αγωγή και Ποιότητα Ζωής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2008). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 300 δημοσιεύσεις.

Read more

Vasiliki Zisi

Η Βάσω Ζήση είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Φυσική Δραστηριότητα στην Τρίτη Ηλικία. Απέκτησε το πτυχίο της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988), το Μάστερ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1998) και το διδακτορικό της στη Φυσική Αγωγή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2001). Έχει δημοσιεύσει περίπου 15 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 100 δημοσιεύσεις.

Read more

Marina Papastergiou

Η Μαρίνα Παπαστεργίου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση και Ψηφιακά Μέσα Μάθησης για τη Φυσική Αγωγή. Απέκτησε το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Πατρών (1990), το Μάστερ από το University of Paris VII (1995) και το διδακτορικό της στην Πληροφορική στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2002). Έχει δημοσιεύσει πάνω 25 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 750 δημοσιεύσεις.

Read more

Nikos Digelidis

Ο Νίκος Διγγελίδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στη Διδακτική της Φυσικής Αγωγής. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988), το Μάστερ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1996) και το διδακτορικό του στη Διδακτική της Φυσικής Αγωγής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2000). Έχει δημοσιεύσει πάνω 25 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 300 δημοσιεύσεις.

Read more

Sakis Papaioannou

Ο Σάκης Παπαϊωάννου είναι Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), το MPhil από το University of Manchester (1990) και το διδακτορικό του στην Ψυχολογία της Εκπαίδευσης και των Σπορ από το University of Manchester (1992). Έχει δημοσιεύσει πάνω 80 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1000 δημοσιεύσεις.

Read more

 

 

 

 

Επικοινωνία

ΠΜΣ Άσκηση & Υγεία
ΤΕΦΑΑ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
42 100 Τρίκαλα

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. +30 24310 47019
F. +30 24310 47057