Από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Γιάννης Κουτεντάκης (Διεθυντής του ΠΜΣ)

Γιάννης Κουτεντάκης (Διεθυντής του ΠΜΣ)

O Γιάννης Κουτεντάκης είναι Καθηγητής Εργοφυσιολογίας. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1974), το Μάστερ από το Birmingham University (1984) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία από το Birmingham University (1991) . Έχει δημοσιεύσει πάνω από 170 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 4000 δημοσιεύσεις.

Read more

Θανάσης Τζαμούρτας

Θανάσης Τζαμούρτας

O Θανάσης Τζιαμούρτας είναι Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988), το Μάστερ από το Syracuse University (1993) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία/Βιοχημεία της Άσκησης από το University of North Carolina at Greensboro (1997). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 130 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 3200 δημοσιεύσεις.

Read more

Γιάννης Γιάκας

Γιάννης Γιάκας

Giannis is an Associate Professor(Biomechanics) and Coordinates the Biomechanics Lab at IRETETH/CERTH. He received his BSc in Sports Science from the Aristotle University of Thessaloniki - Greece (1993) and his PhD in Biomechanics from Manchester Metropolitan University - UK (1998). He has published more than 70 peer reviewed papers and his work has received more than 1500 citations.

Read more

Άνδρέας Φλουρής

Άνδρέας Φλουρής

Γιάννης Φατούρος

O Γιάννης Φατούρος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο του από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1989), το Μάστερ από το Syracuse University (1991) και το διδακτορικό του στην Εργοφυσιολογία/Βιοχημεία της Άσκησης από το University of North Carolina at Greensboro (1994). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 2000 δημοσιεύσεις.

Read more

Θανάσης Τσιόκανος

O Θανάσης Τσιόκανος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοκινητικής. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), και το διδακτορικό του στη Βιοκινητική από τη National Academy of Sports in Sofia, Bulgaria (1995). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 10 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 400 δημοσιεύσεις.

Read more

Χριστίνα Καρατζαφέρη

Η Χριστίνα Καρατζαφέρη είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Φυσιολογία της Άσκησης. Απέκτησε το πτυχίο της από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1993), το Μάστερ από το Loughborough University (1996) και το διδακτορικό της στην Εργοφυσιολογία από το Manchester Metropolitan University (2000). Έχει δημοσιεύσει περίπου 50 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 700 δημοσιεύσεις.

Read more

Γιώργος Σακκάς

O Γιώργος Σακκάς είναι Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Εργοφυσιολογίας. Απέκτησε το πτυχίο του από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1993), και το διδακτορικό του στην Κλινική Εργοφυσιολογία από το Manchester Metropolitan University (2001). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 50 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1100 δημοσιεύσεις.

Read more

Βασίλης Γεροδήμος

O Βασίλης Γεροδήμος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Προπονητική. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), και το διδακτορικό του στην Προπονητική και Υγεία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1994). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 350 δημοσιεύσεις.

Read more

Γιάννης Θεοδωράκης

O Γιάννης Θεοδωράκης είναι Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1982), και το διδακτορικό του στην Αθλητική Ψυχολογία από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1992). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 70 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1000 δημοσιεύσεις.

Read more

Αντώνης Χατζηγεωργιάδης

O Αντώνης Χατζηγεωργιάδης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ψυχολογία της Απόδοσης στον Αθλητισμό. Απέκτησε το πτυχίο του από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1993), το Μάστερ από το University of Exeter (1996) και το διδακτορικό του στην Αθλητική Ψυχολογία από το Loughborough University (2000). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 40 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 400 δημοσιεύσεις.

Read more

Νικος Ζουρμπάνος

O Νίκος Ζουρμπάνος είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ψυχολογία της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Απέκτησε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2002), το Μάστερ από το University of Wales (2003) και το διδακτορικό του στη Φυσική Αγωγή και Ποιότητα Ζωής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2008). Έχει δημοσιεύσει πάνω από 30 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 300 δημοσιεύσεις.

Read more

Βασιλική Ζήση

Η Βάσω Ζήση είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Φυσική Δραστηριότητα στην Τρίτη Ηλικία. Απέκτησε το πτυχίο της από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1988), το Μάστερ από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (1998) και το διδακτορικό της στη Φυσική Αγωγή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2001). Έχει δημοσιεύσει περίπου 15 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο της έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 100 δημοσιεύσεις.

Read more

Σάκης Παπαϊωάννου

Ο Σάκης Παπαϊωάννου είναι Καθηγητής στην Αθλητική Ψυχολογία. Απέκτησε το πτυχίο του από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (1986), το MPhil από το University of Manchester (1990) και το διδακτορικό του στην Ψυχολογία της Εκπαίδευσης και των Σπορ από το University of Manchester (1992). Έχει δημοσιεύσει πάνω 80 επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα περιοδικά της αλλοδαπής και το έργο του έχει τύχει αναφοράς σε πάνω από 1000 δημοσιεύσεις.

Read more

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές

Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος

Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος

Ο Γεώργιος-Ιωάννης Τσιάνος είναι γιατρός και φυσιολόγος στις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Berkeley στην Καλιφόρνια και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s College του Λονδίνου. Το διδακτορικό του τίτλο απέκτησε από το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή.

Read more

 

 

 

 

Επικοινωνία

ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Κινησιολογία στις Ένοπλες Δυνάμεις
ΤΕΦΑΑ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
42 100 Τρίκαλα

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. +30 24310 47019
F. +30 24310 47057